Haemme tiimeihimme

Ravintolisätukku etsii myyntineuvottelijoita uusiin myyntitiimeihin Helsinkiin ja Barcelonaan. Oletko sinä etsimämme myyntitykki?


Ravintolisätukku on suomalainen terveys- ja hyvinvointituotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Suomessa Seinäjoella kehitetyt ja valmistetut ravintolisät ja vitamiinivalmisteet.


Puhelinmyyntityö on mukavaa ja antoisaa, kun sen tekee alan uusimpien ja laadukkaiden kotimaisten tuotteiden ja palveluiden parissa! Meillä pääset työskentelemään motivoituneessa ja energisessä työympäristössä mukavien ja kannustavien työkavereiden keskellä. 


Meillä tehdään monipuolista ja palkitsevaa myyntityötä rehellisesti ja läpinäkyvästi ja tarkkaan valituille asiakasryhmille. Tiedät siis aina kenelle soitat ja miksi. Työtehtäviisi kuuluu uusien asiakkaiden hankinta ja vanhoista asiakkaista huolehtiminen.


Työtäsi tukevat nykyaikainen ja helppo soittojärjestelmä, tuntipalkka, kannustavat esimiehet ja työkaverit, sekä kotimaiset tuotteet, jotka myyvät itse itsensä. Sinulta odotamme intoa uuden oppimiseen, reippautta, myyntihenkistä asennetta, luontevaa keskustelutaitoa suomen kielellä, sinnikkyyttä, sekä luotettavuutta. 


Meillä on selkeä palkkaus - ei puhelinmyynnille tuttuja monimutkaisia palkanlaskukaavoja. Maksamme tuntipalkkaa tehdyistä tunneista ja henkilökohtainen myyntitulos vaikuttaa bonuksiin. Päivävuorossa työskennellään pääosin kokoaikaisesti eli 7h päivässä maanantaista perjantaihin. Saat vaikuttaa henkilökohtaisiin työaikoihisi.


Meillä pääset kartuttamaan itsellesi sellaista työkokemusta, jota tulevaisuuden työnantajat arvostavat! 


Hae sinäkin rohkeasti töihin!


Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae nyt tämän lomakkeen kautta tai laita haastattelijallemme suoraan sähköpostia asiakaspalvelu@ravintolisatukku.fi

Odotamme yhteydenottoasi!

 

Yhteydenottolomake

arrow&v
 

24/7 Asiakaspalvelu


Asiakaspalvelunumeromme palvelee numerossa (09) 3154 4882 arkisin klo. 10:00-15:00. Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@ravintolisatukku.fi

(09) 3154 4882

PL169, 00531 Helsinki

©2020 by Pohjolan Ravintolisätukku Oy